Βασικό Μενού
Αρχική
Ρητά
Αφύπνιση
Ταινιοθήκη
11-11
2012
Τσάκρα
Μουσική
Παρουσιάσεις slides
Blog
Επικοινωνία

 

Αναζήτηση

 

 

 

profiles

 

 

 

Η Μουσική που Μεταμορφώνει τον Κόσμο!

 

Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια και δονούνται σε συγκεκριμένες συχνότητες. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ήχο και συνεπώς με τη... μουσική!
Η μουσική έχει έναν βαθύ αντίκτυπο στο περιβάλλον και ιδιαίτερα στους ανθρώπους και στα συναισθήματά τους. Εύκολα μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση κάποιου σε μεγάλο βαθμό και χρησιμοποιείται ευρέως για θεραπευτικούς σκοπούς και διαλογισμό.
Καθώς η μουσική παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας, σε αυτή την ενότητα σας παρουσιάζουμε τη μουσική με τις πιο υψηλές δονήσεις στον κόσμο
!

 

Δείτε προσεκτικά το βίντεο πριν συνεχίσετε να διαβάζετε: 

 

Η cosmos11 έχει την τιμή να φιλοξενεί την μοναδική δουλειά της Αυστραλής καλλιτέχνιδος, Jandy Rainbow της "Unisonic Ascension", που αποτελεί μια εξέχουσα μορφή παγκοσμίου κλάσεως στον χώρο της λόγω των μουσικών της συνθέσεων πάνω στις κύριες συχνότητες της Αυθεντικής κλίμακας του Σολφέζ.

Η Unisonic Ascension συνδυάζει αρμονικά την επιστήμη της μουσικής θεραπείας και της ψυχοθεραπείας μέσω του ήχου, ως μέρος μιας μοναδικής, ολοκληρωμένης προσέγγισης στην υγεία, την προσωπική εξέλιξη και την ανώτερη συνειδητότητα.
Τα mp3 μας εμπεριέχουν έναν συνδυασμό εμπνευσμένης μουσικής και αμφιωτικών (αμφι-ωτικών) τόνων, μιας αποτελεσματικής τεχνικής ηχητικής καθοδήγησης που μας βοηθάει να χαλαρώσουμε και να έλθουμε σε βαθύ διαλογισμό.
Κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, είναι το πάντρεμα μιας επαγγελματικής σύνθεσης εξεζητημένης μουσικής, με ηχητική ψυχοθεραπεία εκτενώς ερευνηθείσα, που έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό μουσικό προϊόν που συμβάλλει επίσης στην θεραπεία και στην αναγγένηση.

Όλα μας τα mp3 είναι συμβατά με συσκευές iPod® και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές στην ποιότητα κωδικοποίησης (320kbit @ 44.1khz).
Αυτή η δουλειά είναι πλέον διαθέσιμη προς τον κόσμο και είναι βέβαιο ότι θα σας ταξιδέψει πέρα από τον διαλογισμό...

Μάθετε περισσότερα, ακούστε δείγματα από όλες τις συνθέσεις και αποκτήστε τη μουσική μας εδώ.